woensdag 26 mei 2010

zomerliefjes.




Zijn ze niet schattig!? Tijdens een heerlijk weekje weg met mijn moeder, we waren in Callantsoog, zon, zee, strand, en heel veel tulpen die door de lange winter nog in bloei stonden, heb ik elke avond onder het genot van een kopje koffie gewerkt aan mijn ´´zomerliefjes´´.

Ik moet zeggen dat het na mijn lente slinger, en zonder hulp van angelina het een aangename verrassing was, dat het me zo makkelijk afging. gelukkig zat er een duidelijke beschijving bij.



Ze hebben de hele week op tafel gestaan tussen de tulpen, die afgebroken waren op de landerijen, waardoor ik ze onder mijn hoede heb genomen, zo zonde om de tulpen, in alle kleuren van de regen boog te laten vergaan. gedurende de week werden de vazen steeds gevulder.


En de zomerliefjes genoten er volop van!





dinsdag 11 mei 2010

Lente Slinger.


Dat had héél véél voeten in de aarde. Het was niet voor niets zo lang stil, wat een engelen geduld heb je hier voor nodig zeg, en bovendien tijd, dat is nog wel eens een probleem, en aangezien Angelina mij helpt en bijstaat (lees: besmet met het virus) Is het ook nog eens handig om het samen te doen. Maar het is gelukt, zelfs voor moederdag, al was dat op de valreep!
Maar mama was er onwijs blij mee. Hij heeft een mooi plaatsje in de huiskamer gekregen. Nu nog even een plek aan de muur.
Ik ga nu zeker vaker crea doen met vilt, want mijn oma vond het ook erg mooi. Dus mijn volgende project komt bij oma in huis terecht.