donderdag 26 mei 2011

laatste wandel avond.

met het thema: ´´drenthe, in de breedste zin van het woord´´ kon ik mijn lol op met al m´n koeien! dus ik was met mijn (klein)vee op stap vanavond!

Het huis staat vol bloemen! Best stiekem leuk zo´n intoch! Maar ik ben blij dat het erop zit! nu kunnen mijn benen weer bijkomen, ik heb namelijk spierpijn vanaf mijn heup tot onder mijn voet! ;)









Volgend jaar doen we het gewoon vrolijk weer!

Lieve Groet, Jeanine!

maandag 23 mei 2011

Wandel-4-daagse & Liefde is...

Het is weer zover, de week van de wandel4daagse. Elk jaar weer een feestje! Met ons 5-en lopen wij al een aantal jaren individueel mee. lekker eigen tempo, niet tussen al die enthousiast gillende kids!















Uiteraard zijn wij niks zonder onze trouwe supporters, mijn pap en mam steunen ons altijd met een versnapering onderweg. Ze zijn niet de enige, wij hebben onze connectie´s binnen assen, en in deze week maken we daar gretig gebruik van! Super goed.
















De eerste dag is altijd even afzien. Het valt toch altijd weer tegen die 10 km. en dat ongetraind... Ik voel mijn kuiten... en mijn heupen, maar morgen gaan we weer vrolijk fluitend verder!


Gekke foto´s onderweg maken is natuurlijk altijd leuk! Dit is mijn Broertje.
















Liefde is... Op de goede momenten verrast worden... dit verlicht de spierpijn!.. Dank je laiverd!














Misschien in de loop van deze week nog een update-je! Blaren tot nu toe nul!
Groetjes, Jeanine

zondag 22 mei 2011

Op een zaterdag in Veendam

Is dit geen schitterende koe? Ik spaar koeien, en Angelina heeft deze voor mij gescoord!! Zo leuk! Ik ben er helemaal blij mee..

































Deze schoenen zag ik hangen in de winkel! Geweldig helemaal mijn ding. En het prijskaartje deed mij glimlachen, 4,99 geweldig! Wat een koopje! Angelina kocht ook een paar, waardoor het goodkoopste paar 50% goedkoper werd! geloof je toch niet! 2,50 voor een paar schoenen! Met dank aan Angelina! (alweer!!) Wat een held!
















Ook was er in Veendam een triatlon.. dat was heel grappig om te zien, dit was het wisselpunt van het fiets onderdeel naar het loop onderdeel.. Er was 1 man van wie zijn schoenen al weg waren toen hij wilde gaan lopen.. Hij kon niet verder, de fietser voor hem, had voor het hardlopen zijn schoenen mee genomen!(zoiets moet het geweest zijn) Dat is toch balen!!

Het kan allemaal in veendam! ;)
Groetjes, Jeanine.

woensdag 18 mei 2011

zusjes krokus.

Oorspronkelijk zijn ze met zijn tweeën, de krokuszusjes van corina, maar dit zusje ligt al zolang, nog niet af, in de kast, dat ik heb besloten eerst deze af te maken, daarna aan een nieuw pakket te beginnen, en volgend voorjaar wellicht een zusje voor haar te maken.

Op de één of andere manier had ik niet de moed om met haar verder te gaan, haar armen zijn volgens mij te kort, ik kwam er achter dat ik haar mouwen had moeten laten poffen, al doende leert men, en haar zusje zal dan ook wel goede mouwen krijgen.

ze mag wel gezellig op mijn dienblad staan, want de lente is nog niet voorbij!









































De foto's zijn gemaakt met mijn mobiel, vandaar dat de kwaliteit niet helemaal optimaal is.

Lieve Groet, Jeanine