zaterdag 27 juli 2013

Windlichtjes,

Op het werk was er grote schoonmaak,  ook deze windlichtjes waren onderweg naar de glasbak. Het zand, de schelpen en de kaarsjes heb ik er zelf in gedaan. Handig als je altijd wat van dat "spul" in huis hebt.

Ik heb nog 2 windlichtjes, echt te zonde om ze weg te doen, heeft iemand nog ideeën voor een opvulling?

Fijn weekend!
Jeanine.

dinsdag 9 juli 2013

Strommelklund

Ze zijn af.. De broers, jakkersund & strommelklund, staan nu gebroederlijk naast elkaar in de vensterbank. Eigenlijk vind ik ze wat herfstig, dus misschien zet ik ze nog wel even weg. En tover ik ze in oktober weer tevoorschijn! ;-)

zondag 7 juli 2013

Armband

Ik was mijn kast aan het opruimen, en ik kwam een armband tegen, bijna af. Waarom ik dingen weg leg terwijl ze bijna klaar zijn mag Joost weten. Ik heb hem maar even afgemaakt. Leuk voor de zomer! En op de 1 of andere manier heb ik zin om er nog meer te maken!? Maar eerst strommelklund, zoals beloofd in mijn vorige blogje!

woensdag 3 juli 2013

Jakkersund

Ondanks het bijna onmogelijk uitspreken van de naam, is het een eitje om het te maken. Tijdens goede tijden, slechte tijden, was hij geknipt, een half uurtje later was hij klaar. Jakkersund zijn broertje strommelklund is nog niet geknipt, maar die zal snel hierna volgen! Zo leuk, 2 van die tuintrollen in huis. Ik heb namelijk geen tuin, maar in de vensterbank zullen ze zich vast ook vermaken. Ik denk er over na om deze misschien nog wat op te pimpen met een randje onderaan het lijf, en/of onderaan de hoed. In een kleurtje wat refereert aan de zomer bijvoorbeeld. Het wordt vervolgd dus. Binnen niet al te lange tijd!!

Groetjes Jeanine.