zaterdag 27 februari 2010

Goud gewisselt
Ik heb te lang over deze blog kunnen nadenken. De hype is eraf, de schok zijn we te boven, en nicolien heeft onze eer geredt.

Wat een wissel, hoe in de lieve vrede was het mogelijk om zo'n fout, op zo'n moment te maken. de verklaring van Kemkers was helder. Hij dacht scobrev in de binnenbocht te zien, en zodoende stuurde hij sven naar binnen.. Helder.. Maar een klein missertje.. Tranendrogend jaagde gerard, sven naar de eindstreep. opzich verstandig. Als ik in Sven zijn schaatsen had gestaan had ik de hele boel kort en klein geslagen als Gerard me had laten stoppen. Hulde aan Sven dat hij binnen 15 minuten verslag deed voor de camera's van de NOS.

Het gevoel van de race was goed. de eerste ronde reed Sven in 31.07 goede cijver combinatie lijkt me. ;-) in een fractie van een seconde zag je het hupje, die viel gelijk met een camera wissel. En ons gezin, dat gemoedelijk op een rijtje voor de tv zat,dacht help hij valt.. niks bleek minder waar.. Wat een ongeloof er dan losbreekt. niet grappig. en je weet dat het goud weer ongesmolten mag worden en naar korea gaat.. naar wie? naar lee.. die 3 (!) keer een 10 kilometer heeft gereden! Mijn moeder riep: '' Laat die man meteen plassen!!''

Het oranje gevoel is zo fijn, saamhorigheid is groot! de gezelligheid is super, dus ik kan niet wachten tot het WK,mijn oranje overall is gekocht,met bijpassende oranje gala handschoenen! Ik ben er klaar voor! Nu maar hopen dat van Marwijk beter wisselt op weg naar goud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten