maandag 23 augustus 2010

Midzomerdag droomIk zit helemaal in de flow.. En zo ontstaat er nog een creatie van mijn hand. Ook deze midzomderdagdroom lag al een tijdje op me te wachten.. gekocht in kolham tijdens de workshop in het klavertje vier, en dat was in Juni. Dus het werd tijd.


De zomerliefjes had ik in Mei al gemaakt. en die horen hier bij, en ze staan schattig tussen de aardbeien in de vensterbank.


Ik vond het onwijs leuk om dit pakketje te maken. Het formaat van de midzomerdagdroom vond ik erg mooi. Ook de kleuren, heerlijk zomers. alleen het hoofdje, die is me voorgedaan door mijn steun en toeverlaat Angelina. Maar de volgende keer moet ik het zelf doen, jaja ze is streng..


De midzomernachtdroom staat nu op mijn verlanglijstje, de nachtkaarsjes,(heten ze zo?) heb ik al in huis. Maar of dat echt nu al mijn volgende project word weet ik nog niet, er ligt nog zoveel meer leuks.


Jullie zien het vanzelf,

Liefs, Jeanine.

3 opmerkingen:

 1. Hij is echt leuk geworden!!! En zo snel!!! ja ik ben zeker heel streng... Dus bereid je maar voor!!! Maar het gaat wel lukken hoor!!! Je bent een snelle leerling... Hahaha.

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk popje, ik kende hem nog niet, mooie kleuren vilt! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi jeanine
  je hebt het echt te pakken he met vilt bezig te zijn.
  maar vind het knap van je hoor.
  vind deze ook weer erg mooi geworden.

  groetjes anke

  BeantwoordenVerwijderen