zondag 23 januari 2011

WK Sprint Thialf

Helemaal in het oranje zijn wij vanmorgen, noujah, om 13:00 uur, richting Thialf gelopen, vanaf de parkeerplaats om de hoek.. Dus denk nou niet dat we kilometers gelopen hebben. Zo in het oranje voelde het een beetje gek, maar er liepen véél meer gekken zoals wij, dus we vielen helemaal niet op.


Bij binnenkomst dacht ik dat ik in een sauna was in plaats van op een ijsbaan... Wat een hitte, waarom heb ik een dik vest en maillot's aangedaan..? Dat hoeft echt niet voor de mensen die in Maart weer gaan.. Doe het niet! nergens voor nodig!


500 meter dames stond als eerste op het programma, en werkelijk waar, thialf is een kolkende oranje massa die onploft als er een nederlander aan de start verschijnt! ongelovelijk! Ik heb alleen maar kippenvel gehad, en dat kwam duidelijk niet van de kou! Wat een feesje zeg!


Super spannend is het als je er bij bent en het voor je voeten gebeurd.. De 1,2,3, van de dames zijn geworden, Nesbitt, Gerritsen, en Boer, dus rood wit blauw voor 2 & 3
Bij de heren is Kyou-Hyuk Lee kampioen geworden, gevolgt door zijn landgenoot Mo, en Shani davis werd 3e, helaas geen plakken voor ''onze jongens''!..Jan Smeekens (boven) werd 13e in het eindklassement, Jan bos heeft zijn laatste WK afgesloten met een 12e notering.

En wij zijn niet eens aan de 1000 meter voor heren toegekomen, omdat lieve eigenwijze Nynke een hersenschudding heeft... En in die drukte en warmte is dat niet zo'n succes.. Maar ik vond het echt een super ervaring, en de volgende keer zet in Nynke 3 week vantevoren vast op een stoel.. Dan kan er niks gebeuren.. ;)
Lieve Groet, Jeanine.

4 opmerkingen:

 1. ik dacht al dat ik je op tv zag! (grapje)
  nou, zo te lezen hebben jullie de middag van je leven gehad en toch nog een paar nederlandse dames op het podium.SUPER!
  geniet nog een beetje na, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou jullie zien er geweldig uit hoor!!! En ja, een hersenschudding is misschien niet zo'n goed idee!!! Daar moet Nienke de volgende keer maar even rekening mee houden als ze plannen heeft :p....

  Maar beter iets dan niets denk ik dan maar!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey!!

  Inderdaad ik moet mijn weblog ook weer even updaten. Binnenkort maar een keer. Eerst maar even bijkomen van mijn hersenschudding!

  Ik vond het ook super leuk om je wel te zien en ik baal ook heel erg dat we weg moesten :'(

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, je was erbij zondag! Ik heb voor de tv gekeken maar een volgende keer hoop ik ook in het Thialf te zitten.
  Groetjes van Suzan.

  BeantwoordenVerwijderen