zondag 22 mei 2011

Op een zaterdag in Veendam

Is dit geen schitterende koe? Ik spaar koeien, en Angelina heeft deze voor mij gescoord!! Zo leuk! Ik ben er helemaal blij mee..

Deze schoenen zag ik hangen in de winkel! Geweldig helemaal mijn ding. En het prijskaartje deed mij glimlachen, 4,99 geweldig! Wat een koopje! Angelina kocht ook een paar, waardoor het goodkoopste paar 50% goedkoper werd! geloof je toch niet! 2,50 voor een paar schoenen! Met dank aan Angelina! (alweer!!) Wat een held!
Ook was er in Veendam een triatlon.. dat was heel grappig om te zien, dit was het wisselpunt van het fiets onderdeel naar het loop onderdeel.. Er was 1 man van wie zijn schoenen al weg waren toen hij wilde gaan lopen.. Hij kon niet verder, de fietser voor hem, had voor het hardlopen zijn schoenen mee genomen!(zoiets moet het geweest zijn) Dat is toch balen!!

Het kan allemaal in veendam! ;)
Groetjes, Jeanine.

3 opmerkingen:

 1. Natuurlijk,,,Veendam is een WERELDstad ,,en je kunt er lekker winkelen =;_) Ton

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ......en kon hij niks met jouw schoenen doen? wat zijn ze prachtig, zo kleurrijk en ook nog eens zo goedkoop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoenen...hoe gekker hoe mooier he Jeanine. Ik vind ze ook te gek, maar we weten ook niet beter, wanneer jij met voor jouw doen gewone schoenen aan je voeten thuis komt, dan is er iets niet in orde!!! hahahaha
  xxx mams

  BeantwoordenVerwijderen