woensdag 10 november 2010

Oww kom er eens kijken....
Mijn pietje! Ik ben niet zo blij met zijn hoofdje, een beetje te groot vind ik. Hij staat te pronken in het sinterklaas hoekje. Gezellig, met nepkaarsjes die net zo vrolijk knipperen als echte kaarsjes.

De hoofdjes op deze manier maken vind ik nog altijd een drama. Gister heb ik hulp gehad van Angelina, ze heeft het me nog een keer goed uitgelegd. Waarvoor dank!Afgelopen zondag..
.. hebben vriendlief en ik een wandeling gemaakt door borgerswold, het weer was zo lekker koud, en toch de zon. Heerlijk wandelweer. Met mijn fototoestel in de aanslag zijn we op pad gegaan.

Dit is het resultaat:

4 opmerkingen:

 1. Ziet er super leuk en sfeervol uit , laat de goedheiligman maar komen ! En ach ja ; hoofdjes , hoe vaker je ze maakt hoe handiger je er in wordt... ( Geloofde ik eerst niet , maar merk nu dat het ├Ęcht zo is ;-) Succes ermee , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je dienblad ziet er super gezellig uit!!! Heel mooi... Moet ook maa even naar B-W toe... Ziet er vast erg mooi uit nu... Aan je foto's te zien wel in ieder geval!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige herfstfoto's heb je gemaakt, heerlijk he dat zonnetje? En gezellig de herfst op je dienblad; ziet er knus uit meid! En hoofdjes maken is voor mij ook een crime, heb er laatst een blog over geschreven en op het poppenhoekje raad gevraagd (en gekregen) het blijft een kwestie van oefenen, Ik vind dat pietje er nog wel mee door kan hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige foto's! Groetjes van Suzan.

  BeantwoordenVerwijderen