dinsdag 21 december 2010

Herten Medaillon

Dit leuke hertje is van Atelier Sterre, Het was een hele klus voor mij, ik was namelijk niet tevreden met de kartonen ronding, daar zaten naar mijn mening teveel hoekjes aan, ook nadat ik hem had bij geknipt. Daarom heb ik oud-rose vilt gebruikt om er een extra randje op te maken. Nu heeftij hij een dubbele rand. Helemaal klaar voor de kerst.


Afgelopen Zaterdag was ik met Angelina naar klavertje 4, in Kolham geweest om even wat inspiratie op te doen, en mee te nemen ;) Op de terug weg kwamen we langs Borgerswold in Veendam, de zon scheen, dus ik heb de auto geparkeerd, we hebben met het fototoestel in de aanslag een héél koud rondje gelopen.Het was zo mooi met de zon, dat ik jullie de foto´s niet wil onthouden, Daarom 2 heerlijk winterse foto´s uit veendam:Lieve Groetjes,

Jeanine.

3 opmerkingen:

 1. Je hertje ziet er geweldig uit!!! Vind he echt heel leuk geworden!!! en die foto's vn borgerswold... Mijn benen zijn nog niet warm geworden!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk geworden Jeanine, dit is echt een hertje waar je de kerst prima mee inkunt. Hebben jullie zo ook in het echt gezien in Borgersword? Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb ik je blog tóch gevonden! happy new year en pluk de dag! lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen