zondag 12 december 2010

Winterkindjes.

Zijn ze niet om op te vreten? Ik had vrijdag bij Angelina mijn sneeuwvlok (hieronder te zien) af. En van sinterklaas heb ik viltpakketjes gekregen, deze schattige winterkindjes, die naam heb ik ze zelf maar gegeven omdat het niet van een atelier of iets dergelijks is, het komt uit spanje zullen we maar zeggen. (er bestaat vast een echt pakket wat zo heet, dat weet ik niet)
zaterdagavond tijdens ´´ik hou van holland´´ heb ik ze er maar eens bijgepakt, en ze waren in no time af. Alles was voor geknipt, eigenlijk hoefde ik ze alleen maar inelkaar te zetten. zelfs de mutsjes waren al gebreid, gelukkig!!! Het resultaat vind ik zelf toch wel aandoenlijk.
Ze staan nu bij mam in de venstebank tussen de kerststerren. Er zijn ook nog een papa en mama bij, maar die moeten nog even wachten, aankomende week heb ik, ben ik bang geen tijd om even lekker de freubelen.
Fijne week!
Jeanine.

5 opmerkingen:

 1. Zitten ze in een houten doosje met plastic dekseltje? Dan zijn ze van Atelier Action haha.
  Ik herkende ze omdat ik ze ook heb, vandaar maar dat maakt niets uit want als ze af zijn is het echt een geweldig popje en zo tussen de kerststerren van mams doen ze het heel goed. Hou jij ook nog wel eens patroontjes zelf of geef je het meeste weg ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig zijn ze! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk geworden!!! Dan moet ik atelier action maar eens bezoeken... Je mams is er vast blij mee!!!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig geheel!! Lief dat ze bij je ouders mogen staan :-)

  Goodgoan, Gera

  BeantwoordenVerwijderen