zaterdag 20 maart 2010

Vlammend Veendam

Brand in de van ringh opticiën 16mrt.


Afgelopen week teveel fikkie's in veendam, kan toch niet waar zijn, het lijkt wel het wild west hier, alhouwel wild noord beter past.

Gister was ik bij Angelina die haar p2000 aan had staan voor het geval er een melding van alweer brand zou zijn. Er gebeurde niks, dus ik ben om 23:30 ong. naar Werner gereden.
De branden van de afgelopen week gingen vanuit het centrum meer de omliggende wijken in. Maar geen paniek bij mij, er zijn zoveel wijken in veendam.

om 01:39 belde Angelina mij op om te vragen waar er in de straat brand was.. Dus ik riep, haha grapje zeker. Toch maar even de gordijnen open gedaan, en jahoor, vette brandweer vóór de deur... Nou jah! niks van gemerkt. Hoe kan dat, ze hebben echt geen sirene aan gehad, of de dubbele beglazing is hier sirene bestendig. Aan de overkant van de straat stond een auto nog wat na te smeulen.. Heel erg eng. Echt niet te geloven.

Ik hoop echt dat ze nu héél snel de dader(s) gaan pakken. Want mijn brandweerrode auto moet nog langer mee... En dan te bedenken wat het volgende zal zijn, huizen? lieve help NEE!!


Brand in de scheer& foppen op 7 mrt.

1 opmerking:

  1. het is wat hé.... wasgiteren idd wel hel dicht bij... hopen dat het snel over is...

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen