zondag 20 februari 2011

Mijn sjaal & natuurlijk mooi
Deze prachtige zonsondergang was vanavond te zien in Lauwersoog. Dat is toch knap dat de natuur dat creëert. Zo mooi! Die kleuren.. Echt schitterend!Angelina Wat een lief cadeautje, zomaar.. Dat ik toch wat! Wat een verrassing! Dank je wel Angelina!!

Ik kan er wel weer tegen deze week! helemaal uitgewaait, en verrast met een heerlijke sjaal, ik heb hem niet meer afgehad sinds ik hem heb.!
Groetjes, Jeanine.

p.s, ligt het aan mij of is de opmaak in ''nieuw bericht'' veranderd, ik zie alleen maar code's als ik een foto upload.. erg onhandig.. iemand een idee??

6 opmerkingen:

 1. prachtige foto's en sjaal!
  bij mij is de opmaak niet veranderd, maarvroeger had ik ook die codes, heb geen idee hoe het anders zou moeten, veel succes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hello dear friend,

  I hope that all is well with you and wish you a great week!


  duendes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's en wat een leuke en mooie sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan hoor! Je sjaal! Als je een bericht schrijft heb je hem denk ik staan op html bewerken! rechts bovenin. Als je dat wijzigt naar nieuw bericht zie je je foto's ook! Maar dat vind ik persoonlijk dan weer niet zo handig!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om je in het echie te zien!
  En met zo'n mooie sjaal nog wel, ik heb hem ook gemaakt, zo leuk om te doen heel anders dan met wol, en een prachtig resultaat he?
  Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he wat een super sjaal heb je zeg! prachtig. Bij ons op school heeft ook bijna iedereen zo'n sjaal vooral paars en rood is hip. Dus join the club! (hij staat je leuk,hoor)
  groetjes mika

  BeantwoordenVerwijderen